Menu

Opskrift af Forfatter Anette Harech Olesen Anettes livret "Jeg ved ikke noget bedre end denne provencalske grøntsagssuppe, der ikke bare indeholder et væld af skønne grøntsager, men også den lækreste krydderurtecreme, der gi?r suppen en ekstra dimension og cremethed. Lav endelig dobbeltportion, så du har til flere dage." Læs mere >>

Misosuppe Med Tofu

29/11/17 15.17

Opskrift af Biopat og kogebogsforfatter Lisbeth Tordendahl Min morgenmad er årstidsbestemt og derudover meget varieret fra dag til dag. Alt fra grød, brød, æggeretter,grøntsager, frugt, nødder, smoothies, salater o.a. kombineret på forskellig vis efter lyst og behov. Morgenmaden består altid af flere dele, min absolutte favorit-morgenmad er når der indgår en misosuppe, ganske utraditionelt her i DK, men det er bare en virkelig god start på dagen, som jeg har været glad siden første gang for 30 år siden. Læs mere >>

Lynhurtig tomatsuppe

29/11/17 15.02

Serveres med grovbrød og evt. lidt græsk yoghurt eller creme fraiche på toppen. Læs mere >>

Ærtesuppe - Raw Food

29/11/17 14.56

Opskriften på denne ærtesuppe er fra "Raw Food Bogen". Læs mere >>

Hokaido suppe

29/11/17 13.54

Opskrift af Jane Ryberg. Læs mere >>
Opskriften er fra Raw Food Bogen. Læs mere >>

Brændenældesuppe

29/11/17 13.36

Husk suppen må ikke genopvarmes pga. persille. Læs mere >>
Suppe med stegte tomater og rød peber. Tomater indeholder en stor mængde lycopen, og rød peber er rig på betakaroten. Begge er gode antioxidantkilder. Læs mere >>

Varen tilføjes til din kurv

Kunne ikke tilføje til kurven

Gå til bestilling

Opdaterer din indkøbskurv

cart-loader