Quinoa banan blåbær pancakes
29/11/17 15.52
Mange tak til Umahro Codagan for denne opskrift. Læs mere >>
Sojayoghurt
29/11/17 15.41
Sojayoghurt er et sund og lækket mellemmåltid, der samtidig forkæler din mave. Læs mere >>
Supertern med Acai
29/11/17 15.20
Supertern med Acai, Gojibær og morbær - Opskrift fra Superfruit Scandinavia. Læs mere >>
Chokonødde-Crunch
29/11/17 14.41
En drøm for dem, som elsker chokolade med knas. Her med masser af gode sager og kun sødet med en smule ahornsirup. Det er ovenikøbet nemt at lave. Tak til Rose Maimonide for denne opskrift, som er fra hendes bog "Dit sunde barn - sådan!" Læs mere >>
Havtornkugler
29/11/17 14.36
Havtorn indeholder den sunde omega 7 fedtsyrer og så er de sprængfyldt med C-vitaminer - faktisk indeholder dette lille bitte bær, lige så mange C-Vitaminer som en hel appelsin! Læs mere >>
Kokos-kakao-mælk
29/11/17 14.30
Kakao- og lakridssmag på én gang. Enhver med en sød tand vil elske denne shake. Glem det normale lørdagsslik og tag en hjemmefyldt flaske med i biografen eller ind foran fjernsynet. Opskrift af Umahro Cadogan. Læs mere >>
Gurkemejestænger
29/11/17 14.29
I stedet for pulver, kan du også bruge frisk ingefær og gurkemejerod, hvis du kan få det. Læs mere >>
Granatæble Chokolade
29/11/17 14.27
Spis din skønhedspleje. Julen har mange fristelser, men dette er en af de bedste. Lækker mørk chokolade med søde og sprøde granatæbler. Granatæbler er en vigtig ingrediens i mange hudplejeserier, på grund af dens høje indhold af antioxidanter og andre næringsstoffer der øger hudens elasticitet.Chokolade anvendes ligeledes i mange ansigtsmasker på grund af antioxidanterne og chokoladens øgelse af kroppens dannelse af serotonin, der virker beroligende og afstressende. Mandler er rige på E-vitaminer, der modvirker ældningssymptomer af huden.I denne lækre mundfuld Granatæble chokolade, får du det hele plus en helt forrygende smag - Prøv det! Læs mere >>
Hybenkugler
29/11/17 14.03
Hybenkugler - 15-20 stk. Opskrift af Thorbjörg Hafsteinsdottir Læs mere >>
Hindbær-Marcipan
29/11/17 13.44
Opskriften er leveret af Jane Ryberg Læs mere >>