Rocking rødbedesalat
29/11/17 16.11
Uden mælk - Uden gluten - Uden sukker Opskrift af Thorbjörg Hafsteinsdottir. Læs mere >>
Pandekager Kikærter & Quinoa
29/11/17 15.04
Naturligt Glutenfri og fyldt med proteiner. En dejlig opskrift på pandekager som kan spises til ethvert måltid. Læs mere >>
Æblekage - Glutenfri
29/11/17 14.49
Ingredienser:
100 g smør (stuetemperatur)
5 spsk Cocosa Sukker
2 æg
1 dl æblemos (mos eventuelt stykker af et æble med
1 tsk Steviosa sukker)
2 dl mælk
4 dl (180 g) mandelmel
1 dl (60 g) Cocosa Mel
1 tsk bagepulver
3 tsk fiberhusk
1 tsk kanel
Ca. 2 store æbler (gerne Granny Smith uden skræl)
Kanel og Cocosa Sukker til at drysse på toppen
100 g smør (stuetemperatur)
5 spsk Cocosa Sukker
2 æg
1 dl æblemos (mos eventuelt stykker af et æble med
1 tsk Steviosa sukker)
2 dl mælk
4 dl (180 g) mandelmel
1 dl (60 g) Cocosa Mel
1 tsk bagepulver
3 tsk fiberhusk
1 tsk kanel
Ca. 2 store æbler (gerne Granny Smith uden skræl)
Kanel og Cocosa Sukker til at drysse på toppen
Sådan gør du:
Pisk smør og Cocosa Sukker sammen.
Tilsæt et æg af gangen.
Bland æblemos og mælk skiftevis med de tørre ingredienser.
Beklæd en ca.22 cm. springform med bagepapir og hæld dejen i.
Skær æblerne i både og tryk dem let ned i dejen.
Drys kanel og Cocosa Sukker på toppen og bag ca. 45 min. ved 175 grader.
Afkøl og servér gerne med lidt pisekfløde.
Kagen kan fryses.
Pisk smør og Cocosa Sukker sammen.
Tilsæt et æg af gangen.
Bland æblemos og mælk skiftevis med de tørre ingredienser.
Beklæd en ca.22 cm. springform med bagepapir og hæld dejen i.
Skær æblerne i både og tryk dem let ned i dejen.
Drys kanel og Cocosa Sukker på toppen og bag ca. 45 min. ved 175 grader.
Afkøl og servér gerne med lidt pisekfløde.
Kagen kan fryses.
Lasagne
29/11/17 14.42
Lasagne Uden sukker opskrift af Thorbjörg Hafsteinsdottir Kan laves glutenfri, se nedenfor. Kan laves mælkefri, se nedenfor. Læs mere >>
Rødbedekage
29/11/17 14.34
Mange tak til Anette Harbech Olesen for denne lækre opskrift, som stammer fra hendes nye bog MAD ? kunsten at spise godt og leve sundt.Denne kage er lavet blandt andet på revne rødbeder, og den smager fantastisk. De skønne rødbeder tilfører sødme og fylde til kagen, som varmt kan anbefales. Opskriften er glutenfri, mælkefri og vegetarisk. Læs mere >>
Banankage med chokolade - Glutenfri
29/11/17 14.17
En lækker og meget nem banankage, med mørk chokolade. Når nu bananerne ligger der i frugtskålen og er blevet brune - så er det tid til at bage en lækker banankage. Læs mere >>
Glutenfri Brownies
29/11/17 11.52
Disse brownies kan som her laves i muffinforme, men kan også bages i en lille bradepande og skæres ud i små kagestykker. Tak til Anette Harbech Olesen for denne opskrift. Læs mere >>
Glutenfri Mysliboller
29/11/17 11.27
Tak til Anette Harbech Olesen for denne opskrift. Læs mere >>
Glutenfri Pizza
29/11/17 11.25
Glutenfri pizzaer kan være de ækleste vederstyggeligheder - men det rådes der bod på her. En af hemmelighederne er FiberHUSK. Det er pulveriserede loppefrøskaller, der suger væde og "klistrer", så man får en delvis gluteneffekt i dejen. Dejen er, som den skal være, og toppingen er ganske simpel - bare god tomatsovs. Opskriften rækker til 2 store pizzaer, og tilberedningstiden er 1½ time inklusive hævning. Den kan spises med det samme, eller fryses. Læs mere >>
Glutenfri vafler med Sukrin
29/11/17 11.22
Ingredienser:
- 4 spsk Sukrin
- 3 dl cremefraiche
- 1 dl mandelmel (fedtreduceret)
- 1/2 tsk salt
- 2 tsk bagepulver
- 2 strøgne spsk FiberHusk
- 1/2 tsk kardemomme
- 4 æg
- 4 spsk Sukrin
- 3 dl cremefraiche
- 1 dl mandelmel (fedtreduceret)
- 1/2 tsk salt
- 2 tsk bagepulver
- 2 strøgne spsk FiberHusk
- 1/2 tsk kardemomme
- 4 æg
Sådan gør du:
Bland alle ingredienserne sammen. Justér med FiberHusk og mælk, til du synes, at du har den rette konsistens (pas på med at hælde for meget ekstra FiberHusk i, og brug da blot en halv teske ad gangen.
For hver halve teske skal du give det lidt tid til at "virke?, før du vurderer konsistensen igen).
Lad dejen hæve i 15 minutter. Bag vaflerne. Da disse indeholder meget cremefraiche, behøver du ikke at bruge så meget smør på vaffeljernet.
Opskriften giver 6-8 store plader.
Bland alle ingredienserne sammen. Justér med FiberHusk og mælk, til du synes, at du har den rette konsistens (pas på med at hælde for meget ekstra FiberHusk i, og brug da blot en halv teske ad gangen.
For hver halve teske skal du give det lidt tid til at "virke?, før du vurderer konsistensen igen).
Lad dejen hæve i 15 minutter. Bag vaflerne. Da disse indeholder meget cremefraiche, behøver du ikke at bruge så meget smør på vaffeljernet.
Opskriften giver 6-8 store plader.