Ingredienser:
Jeg har eksperimenteret lidt med alle de skønne opskrifter fra både Raw food- og Raw cake bogen.
Her kommer et par forslag til Raw dip eller cremefraiche erstatning.
Jeg har eksperimenteret lidt med alle de skønne opskrifter fra både Raw food- og Raw cake bogen.
Her kommer et par forslag til Raw dip eller cremefraiche erstatning.
Sådan gør du:
Læg en pose cashewnødder i blød i 4-6 timer.
Hæld vandet fra, og blend dem med lidt vand, olie, citronsaft og salt.
Nu har du nu grundblandingen som har en lækkercremet konsistens.
Grundblandingen
Den er velegnet til kager og desserter, som en sund cremefraiche erstatning.
Hvidløgsdip
Tag grundblandingen og tilsæt friskpresset hvidløg og lidt chili efter temperament.
Karry dip
Tilsæt grundblandingen lidt karry og du har en lækker alsidig dip/sauce.
Ja der er sikkert endnu flere muligheder, det er bare at lade fantasien slippe fri og få gang i det kreative Raw køkken :-)
Læg en pose cashewnødder i blød i 4-6 timer.
Hæld vandet fra, og blend dem med lidt vand, olie, citronsaft og salt.
Nu har du nu grundblandingen som har en lækkercremet konsistens.
Grundblandingen
Den er velegnet til kager og desserter, som en sund cremefraiche erstatning.
Hvidløgsdip
Tag grundblandingen og tilsæt friskpresset hvidløg og lidt chili efter temperament.
Karry dip
Tilsæt grundblandingen lidt karry og du har en lækker alsidig dip/sauce.
Ja der er sikkert endnu flere muligheder, det er bare at lade fantasien slippe fri og få gang i det kreative Raw køkken :-)