Menu

Broccolisalat

Ingredienser:
3 store broccoli
150 g. emmentaler skåret i tern
50 g. valnødder
Rosenpeber stødt forsigtigt i en morder
Dild
Ruculasalat
Havsalt efter smag

Dressing.
1 dl. olivenolie
½ dl. hindbær-rødvins eddike
Sådan gør du:
Skær 1 cm af broccolistokken, sæt den med stokken opad og skær så et kryds i stokken den går ned til der hvor buketterne starter, træk derefter med hænderne broccolien i 4 stykker. Jeg gør det kun fordi det sviner mindre og når jeg laver 10 kg. salat, så bliver det en del spild - bare et lille tip!

Bring 4 liter vand i kog, når vandet koger slukker du for blusset og ligger broccolistykkerne i. Lad dem stå i 5 minutter før du fisker dem op og lade dem køle af i ca. 20 minutter. Hak nu de enkelte stykker fra stokken og op til lige hvor du får en masse små buketter. Bland nu broccoli og de øvrige ingredienser sammen og vend det hele i din dressing.

God fornøjelse.
Posted in Frokost Salater By

Camilla Laursen

Varen tilføjes til din kurv

Kunne ikke tilføje til kurven

Gå til bestilling

Opdaterer din indkøbskurv

cart-loader