Ingredienser:
1 liter vand
1 stor teskefuld god bouillon
2 store løg,
125 g selleri, små stykker
160 g gulerod i små stykker
2 porer i ringe
1 chili
persille
salt
peber
3 store spiseskefuld brændenælde
olivenolie
2 fed, presset hvidløg.
1 liter vand
1 stor teskefuld god bouillon
2 store løg,
125 g selleri, små stykker
160 g gulerod i små stykker
2 porer i ringe
1 chili
persille
salt
peber
3 store spiseskefuld brændenælde
olivenolie
2 fed, presset hvidløg.
Sådan gør du:
Svits de 2 løg og chilien lidt, i olivenolien og tilsæt derefter 1 liter vand. Tilsæt nu bouillon, selleri, gulerod, brændenælde, porer, salt og peber. Lad det koge i ca.10 min. Sluk for varmen og tilsæt nu presset hvidløg Lad det eftervarme i små 5 min. og tilsæt så persillen, og suppen er færdig.
Nogle foretrækker at legere den med lidt fløde.
Svits de 2 løg og chilien lidt, i olivenolien og tilsæt derefter 1 liter vand. Tilsæt nu bouillon, selleri, gulerod, brændenælde, porer, salt og peber. Lad det koge i ca.10 min. Sluk for varmen og tilsæt nu presset hvidløg Lad det eftervarme i små 5 min. og tilsæt så persillen, og suppen er færdig.
Nogle foretrækker at legere den med lidt fløde.