Menu

Blåbærmuffins med banan

Ingredienser til ca. 10 stk.:
Mængde: 20-24 minimufins.
Tilberedningstid: 40-45 minutter.
Holdbarhed: Muffinserne holder 3-4dage i en lukket kagedåse e.l.
Anvendelse: Som dessert, som en lillesnack i hverdagen.
Køkkengear in action: Din elpisker.

60 g kokosolie+ lidt ekstra til at smøre formen
135 g xylitol
4 æg
1 banan
et lille drys vaniljepulver
en meget lille knivspids havsalt
evt. revet skræl af 1 økologisk citron eller ½ økologisk appelsin
150 g quinoamel + lidt ekstra til formen
2 dl friske blåbær
Sådan gør du:
Smelt kokosolien, og afkøl den til !ngertemperatur (men den må ikke begynde at størkne).
Pisk xylitol, æg og banan sammen til en luftig masse. Det tager ca. 5 minutter med en elpisker med fuld fart på.
Bland vaniljepulver og havsalt i quinoamelet. Vend forsigtigt blandingen i æggexylitolmassen ad tre omgange.Vend kokosolien i dejen. Sørg for, at dejen er rørt godt sammen, men rør ikke for længe, for så slår du luften ud af æggexylitolmassen. Vend til sidst blåbærrene i dejen.
Kom dejen i 20-24 små muffinsforme smurt med lidt kokosolie.

Bag muffinserne i en 175 grader varm ovn i 15-20 minutter, eller indtil de er færdige.
Enjoy!

Sundhedsfif:
Quinoamel er rigt på protein og fibre og mætter godt. Kombinationen af protein, fibre glæder dit blodsukker.

Køkkentip:
Xylitol kan erstattes med erythritol. Lidt finthakkede nødder i dejen erheller ikke nogen dårlig ide.
Posted By

Camilla Laursen

Varen tilføjes til din kurv

Kunne ikke tilføje til kurven

Gå til bestilling

Opdaterer din indkøbskurv

cart-loader