Ingredienser:
1 dl vand
2 spsk. femkornsbageblanding
3 spsk. grove havregryn
Lidt havsalt
2 dl rismælk m vanilje
1 most banan
1 dl vand
2 spsk. femkornsbageblanding
3 spsk. grove havregryn
Lidt havsalt
2 dl rismælk m vanilje
1 most banan
Sådan gør du:
Kom vand og femkornsbageblandingen i en gryde og kog i 1-2 min. Tilsæt havregryn, lidt mere vand eller rismælk samt havsalt og rør grundigt mens grøden koger op. Efter et par minutter tilsættes bananmosen. Rør det hele sammen til grøden er fin og silkeblød.
Server evt. med lidt kanel og vaniljepulver drysset på toppen.Velbekomme!
Kom vand og femkornsbageblandingen i en gryde og kog i 1-2 min. Tilsæt havregryn, lidt mere vand eller rismælk samt havsalt og rør grundigt mens grøden koger op. Efter et par minutter tilsættes bananmosen. Rør det hele sammen til grøden er fin og silkeblød.
Server evt. med lidt kanel og vaniljepulver drysset på toppen.Velbekomme!