Ingredienser:
200 g smør
200 g lys rørsukker
3 æg
2 tsk. bagepulver
1 tsk. kanel
1 groftrevet æble u. skræl (90 g)
200 g sigtet speltmel
Pynt: 2 æbler uden skræl i tynde både og 2 spsk. rørsukker
200 g smør
200 g lys rørsukker
3 æg
2 tsk. bagepulver
1 tsk. kanel
1 groftrevet æble u. skræl (90 g)
200 g sigtet speltmel
Pynt: 2 æbler uden skræl i tynde både og 2 spsk. rørsukker
Sådan gør du:
Rør smør og sukker blødt og tilsæt æggene et ad gangen. Rør bagepulver, mel, kanel og revet æble i. Kom dejen i en smurt springform (22-24 cm). Fordel æblebådene taglagt på toppen og drys med sukker.
Bagetid: Ca. 40 min. ved 200° C midt i ovnen.
Serveres som lidt sødt til the og kaffe.
Rør smør og sukker blødt og tilsæt æggene et ad gangen. Rør bagepulver, mel, kanel og revet æble i. Kom dejen i en smurt springform (22-24 cm). Fordel æblebådene taglagt på toppen og drys med sukker.
Bagetid: Ca. 40 min. ved 200° C midt i ovnen.
Serveres som lidt sødt til the og kaffe.