Ingredienser:
100 g smør (stuetemperatur)
5 spsk Cocosa Sukker
2 æg
1 dl æblemos (mos eventuelt stykker af et æble med
1 tsk Steviosa sukker)
2 dl mælk
4 dl (180 g) mandelmel
1 dl (60 g) Cocosa Mel
1 tsk bagepulver
3 tsk fiberhusk
1 tsk kanel
Ca. 2 store æbler (gerne Granny Smith uden skræl)
Kanel og Cocosa Sukker til at drysse på toppen
100 g smør (stuetemperatur)
5 spsk Cocosa Sukker
2 æg
1 dl æblemos (mos eventuelt stykker af et æble med
1 tsk Steviosa sukker)
2 dl mælk
4 dl (180 g) mandelmel
1 dl (60 g) Cocosa Mel
1 tsk bagepulver
3 tsk fiberhusk
1 tsk kanel
Ca. 2 store æbler (gerne Granny Smith uden skræl)
Kanel og Cocosa Sukker til at drysse på toppen
Sådan gør du:
Pisk smør og Cocosa Sukker sammen.
Tilsæt et æg af gangen.
Bland æblemos og mælk skiftevis med de tørre ingredienser.
Beklæd en ca.22 cm. springform med bagepapir og hæld dejen i.
Skær æblerne i både og tryk dem let ned i dejen.
Drys kanel og Cocosa Sukker på toppen og bag ca. 45 min. ved 175 grader.
Afkøl og servér gerne med lidt pisekfløde.
Kagen kan fryses.
Pisk smør og Cocosa Sukker sammen.
Tilsæt et æg af gangen.
Bland æblemos og mælk skiftevis med de tørre ingredienser.
Beklæd en ca.22 cm. springform med bagepapir og hæld dejen i.
Skær æblerne i både og tryk dem let ned i dejen.
Drys kanel og Cocosa Sukker på toppen og bag ca. 45 min. ved 175 grader.
Afkøl og servér gerne med lidt pisekfløde.
Kagen kan fryses.