Ingredienser:
50 g gær
5 dl lunkent vand
½ kop rapsolie
2 teskefuld salt
1-2 dl Acaipulverfra Superfruit
1 spsk flydende/smeltet honning
1 kop rugmel grov
2 dl spelt
7 dl hvedemel
50 g gær
5 dl lunkent vand
½ kop rapsolie
2 teskefuld salt
1-2 dl Acaipulverfra Superfruit
1 spsk flydende/smeltet honning
1 kop rugmel grov
2 dl spelt
7 dl hvedemel
Sådan gør du:
Bland gær, vand, salt, honning, rapsolie og en skål af acai og omrør. Tilsæt den grove rugmel under konstant omrøring, tilsæt lidt af gange, dernæst tilføj de øvrige meltyper.
Omrør indtil du har en jævn og solid dej. Sæt dejen til at hæve i ca. 1 time ved stuetemp. Ælt dejen ud på et rentgjort bord, tilføj mel efter behov, del dejen og form de fire baguetter - læg dem på bageplade med bagepapir.
Pensel brødene let med vand og drys en række acaipulver som garniture. Lad dejen efterhæve omkring 20 min. Bages i ovnen ved 175 grader i 20-30 minutter.
God fornøjelse!
Bland gær, vand, salt, honning, rapsolie og en skål af acai og omrør. Tilsæt den grove rugmel under konstant omrøring, tilsæt lidt af gange, dernæst tilføj de øvrige meltyper.
Omrør indtil du har en jævn og solid dej. Sæt dejen til at hæve i ca. 1 time ved stuetemp. Ælt dejen ud på et rentgjort bord, tilføj mel efter behov, del dejen og form de fire baguetter - læg dem på bageplade med bagepapir.
Pensel brødene let med vand og drys en række acaipulver som garniture. Lad dejen efterhæve omkring 20 min. Bages i ovnen ved 175 grader i 20-30 minutter.
God fornøjelse!