Ingredienser:
MANDELMÆLK
1 dl mandler
1/2 l vand
Læg mandlerne i blød i et par timer, og blend herefter drikken.
Ønsker du en hvid mandelmælk, så smuttes mandlerne før du blender.
CHIAMÆLK
1 dl chiafrø
1 l vand
Chiafrø kræver lidt mere vand, da de trækker væsken til sig. Chiafrø lægges i vand i en times tid. Derefter blender du chiablandingen - og vupti! Så er der chiamælk. Sigt drikken igennem et stykke ostelærred, kaffefilter eller en si.
MANDELMÆLK
1 dl mandler
1/2 l vand
Læg mandlerne i blød i et par timer, og blend herefter drikken.
Ønsker du en hvid mandelmælk, så smuttes mandlerne før du blender.
CHIAMÆLK
1 dl chiafrø
1 l vand
Chiafrø kræver lidt mere vand, da de trækker væsken til sig. Chiafrø lægges i vand i en times tid. Derefter blender du chiablandingen - og vupti! Så er der chiamælk. Sigt drikken igennem et stykke ostelærred, kaffefilter eller en si.
SØDME OG SMAG :
For at give sødme kan du tilsætte plantedrikken lidt vanilje, kanel, kokossukker eller blende dadler med i din plantemælk. Plantemælken kan piftes op ved at blende den med jordbær eller kakao.
Holdbarhed er ca. 3 dage i køleskabet.
Ryst flasken før brug.
Opskriften er fra Susy Grundahls e-bog "Mit anti-inflammatoriske køkken".
som købes på Saxo for kun 99 kr.
For at give sødme kan du tilsætte plantedrikken lidt vanilje, kanel, kokossukker eller blende dadler med i din plantemælk. Plantemælken kan piftes op ved at blende den med jordbær eller kakao.
Holdbarhed er ca. 3 dage i køleskabet.
Ryst flasken før brug.
Opskriften er fra Susy Grundahls e-bog "Mit anti-inflammatoriske køkken".
som købes på Saxo for kun 99 kr.