Ingredienser:
350 g. sigtet spelt
400 g. rørsukker
200 g. æg ( ca. 4 stk. XL)
75 g. Kakaopulver (60%)
1 dl. olivenolie (ikke ekstra)
1,5 dl. mælk / rismælk / sojamælk (bestem selv)
1 knsp fint salt
5 g. bagepulver
350 g. sigtet spelt
400 g. rørsukker
200 g. æg ( ca. 4 stk. XL)
75 g. Kakaopulver (60%)
1 dl. olivenolie (ikke ekstra)
1,5 dl. mælk / rismælk / sojamælk (bestem selv)
1 knsp fint salt
5 g. bagepulver
Sådan gør du:
Alt dette røres godt sammen, hvorefter du kommer 1,5 dl. kogende vand i og rører det til en færdig dej.
Den færdige dej hældes i en bradepande (ca. 25X30 cm.) og bages i midten af ovnen på 160 grader varmluft i ca. 40 minutter. Drys evt. med lidt nødder inden bagning.
God fornøjelse
Alt dette røres godt sammen, hvorefter du kommer 1,5 dl. kogende vand i og rører det til en færdig dej.
Den færdige dej hældes i en bradepande (ca. 25X30 cm.) og bages i midten af ovnen på 160 grader varmluft i ca. 40 minutter. Drys evt. med lidt nødder inden bagning.
God fornøjelse