Ingredienser:
1 dåse bønne-mix
2 håndfulde quinoaflager
1 æg
1 løg
2 fed hvidløg
Salt og peber
Sesamfrø til panering
1 dåse bønne-mix
2 håndfulde quinoaflager
1 æg
1 løg
2 fed hvidløg
Salt og peber
Sesamfrø til panering
Sådan gør du:
- Hæld vandet fra bønnerne og skyl dem i kold vand.
- Bønnerne moses med en stavblender så det bliver til en grov fars.
- Røres sammen med quinoaflager, æg, løg, hvidløg, salt og peber.
Farsen er lind så frikadellerne formes let i hånden, hvorefter de vendes i sesamfrø. Steges under svag varme, til sesamfrøene er gyldne og duftende.
Serveres med salat eller grønsager og en god aioli.
- Hæld vandet fra bønnerne og skyl dem i kold vand.
- Bønnerne moses med en stavblender så det bliver til en grov fars.
- Røres sammen med quinoaflager, æg, løg, hvidløg, salt og peber.
Farsen er lind så frikadellerne formes let i hånden, hvorefter de vendes i sesamfrø. Steges under svag varme, til sesamfrøene er gyldne og duftende.
Serveres med salat eller grønsager og en god aioli.