Ingredienser:
2 dl sesamolie el. macadamia olie
3 dl rørsukker
2 spsk. Ahornsirup
2 dl kokosmel
5 dl sigtet speltmel
5 dl fintrevet gulerod
1 dl groft revet æble
1 tsk reven citron skal
saften fra en ½ citron
250 g mandler (halvdelen fint hakket, resten grovhakket)
2 dl tørret frugt (figner, rosiner, abrikoser el. lign.)
2 spsk. solsikkekerner (ristet på en tør pande tilsat 1 lille teske tamari)
3 teske kanel
1 teske vanille
½ teske kardemomme
3 spsk. ananassaft
4 æg
1 spsk. bagepulver tilsættes lige før æggehviderne.
2 dl sesamolie el. macadamia olie
3 dl rørsukker
2 spsk. Ahornsirup
2 dl kokosmel
5 dl sigtet speltmel
5 dl fintrevet gulerod
1 dl groft revet æble
1 tsk reven citron skal
saften fra en ½ citron
250 g mandler (halvdelen fint hakket, resten grovhakket)
2 dl tørret frugt (figner, rosiner, abrikoser el. lign.)
2 spsk. solsikkekerner (ristet på en tør pande tilsat 1 lille teske tamari)
3 teske kanel
1 teske vanille
½ teske kardemomme
3 spsk. ananassaft
4 æg
1 spsk. bagepulver tilsættes lige før æggehviderne.
Sådan gør du:
Tilberedning af gulerodskageRør olie og sukker sammen, bland ovenstående i. Æggeblommerne tilsættes sammen med de øvrige ingredienser, men hviderne tages fra, piskes stive og vendes forsigtig i til allersidst.Dejen fyldes i en flad (smurt) form. Bages ved 190 grader i ca. 40 min. Nydes evt. med en spsk. creme Fraiche Velbekomme :-)
Tilberedning af gulerodskageRør olie og sukker sammen, bland ovenstående i. Æggeblommerne tilsættes sammen med de øvrige ingredienser, men hviderne tages fra, piskes stive og vendes forsigtig i til allersidst.Dejen fyldes i en flad (smurt) form. Bages ved 190 grader i ca. 40 min. Nydes evt. med en spsk. creme Fraiche Velbekomme :-)