Ingredienser:
175 gr. fint revet rodselleri
3 fint hakkede rødløg
1 revet gulerod
3 æg
1-2 dl. havregrynkarry
salt og peber
olivenolie
175 gr. fint revet rodselleri
3 fint hakkede rødløg
1 revet gulerod
3 æg
1-2 dl. havregrynkarry
salt og peber
olivenolie
Sådan gør du:
Bland samtlige ingredienser undt. olien, og lad farsen hvile et kvarter.
Form til frikadeller og brun dem på alle sider i olie, steg evt. færdig i ovn ellers skal de stege ca. 8 min. på hver side.
Ønsker man kroketter kan de formes som kroketter og vendes i speltrasp eller glutenfri rasp og steges /bages på samme måde.
Bland samtlige ingredienser undt. olien, og lad farsen hvile et kvarter.
Form til frikadeller og brun dem på alle sider i olie, steg evt. færdig i ovn ellers skal de stege ca. 8 min. på hver side.
Ønsker man kroketter kan de formes som kroketter og vendes i speltrasp eller glutenfri rasp og steges /bages på samme måde.