Ingredienser:
2 friske æg
2 dl. rørsukker
2 friskrevne gulerødder (mellem store)
2 dl. Gojibær (lægges i blød ca. et døgn)
1 spsk. frisk revet ingefær eller efter behov.
1 spsk. kanel
½ spsk. revet muskatnød
1 dl. yoghurt (neutral smag)
3 spsk. frisk økologisk smør (stuetemp.)
5 dl. hvedemel
1 spsk. bagepulver
1 tsk. salt (fint)
2 friske æg
2 dl. rørsukker
2 friskrevne gulerødder (mellem store)
2 dl. Gojibær (lægges i blød ca. et døgn)
1 spsk. frisk revet ingefær eller efter behov.
1 spsk. kanel
½ spsk. revet muskatnød
1 dl. yoghurt (neutral smag)
3 spsk. frisk økologisk smør (stuetemp.)
5 dl. hvedemel
1 spsk. bagepulver
1 tsk. salt (fint)
Sådan gør du:
Pisk æggene og farinsukker godt sammen. Tilsæt alle de tørre ingredienser gradvis, under konstant omrøring. Tilsæt yoghurt og smør. Tilsidst tilsættes de friskrevet gulerødder og gojibærene fra Superfruit.
Hæld massen i muffinformene, 6-10 stykker alt efter størrelsen på formene.
De klargjorte muffin placeres i bunden af ovenen, indstil temp. på 175 grader. Bagetiden er 15-30 minutter. Kontroller med en bagestik om dine muffins er færdige. Dejen skal slippe bagestikken når de klar.
Rigtig god fornøjelse og velbekomme!
Pisk æggene og farinsukker godt sammen. Tilsæt alle de tørre ingredienser gradvis, under konstant omrøring. Tilsæt yoghurt og smør. Tilsidst tilsættes de friskrevet gulerødder og gojibærene fra Superfruit.
Hæld massen i muffinformene, 6-10 stykker alt efter størrelsen på formene.
De klargjorte muffin placeres i bunden af ovenen, indstil temp. på 175 grader. Bagetiden er 15-30 minutter. Kontroller med en bagestik om dine muffins er færdige. Dejen skal slippe bagestikken når de klar.
Rigtig god fornøjelse og velbekomme!