Ingredienser:
- 4 spsk Sukrin
- 3 dl cremefraiche
- 1 dl mandelmel (fedtreduceret)
- 1/2 tsk salt
- 2 tsk bagepulver
- 2 strøgne spsk FiberHusk
- 1/2 tsk kardemomme
- 4 æg
- 4 spsk Sukrin
- 3 dl cremefraiche
- 1 dl mandelmel (fedtreduceret)
- 1/2 tsk salt
- 2 tsk bagepulver
- 2 strøgne spsk FiberHusk
- 1/2 tsk kardemomme
- 4 æg
Sådan gør du:
Bland alle ingredienserne sammen. Justér med FiberHusk og mælk, til du synes, at du har den rette konsistens (pas på med at hælde for meget ekstra FiberHusk i, og brug da blot en halv teske ad gangen.
For hver halve teske skal du give det lidt tid til at "virke?, før du vurderer konsistensen igen).
Lad dejen hæve i 15 minutter. Bag vaflerne. Da disse indeholder meget cremefraiche, behøver du ikke at bruge så meget smør på vaffeljernet.
Opskriften giver 6-8 store plader.
Bland alle ingredienserne sammen. Justér med FiberHusk og mælk, til du synes, at du har den rette konsistens (pas på med at hælde for meget ekstra FiberHusk i, og brug da blot en halv teske ad gangen.
For hver halve teske skal du give det lidt tid til at "virke?, før du vurderer konsistensen igen).
Lad dejen hæve i 15 minutter. Bag vaflerne. Da disse indeholder meget cremefraiche, behøver du ikke at bruge så meget smør på vaffeljernet.
Opskriften giver 6-8 store plader.