Menu

Glutenfri mad, interview med Anette Harbech Olesen

Spørgsmål: Hvorfor har du skrevet Glutenfri mad?Svar: Jeg har skrevet Glutenfri mad, fordi der er så megen ny viden og så mange nye forskningsresultater indenfor glutenområdet, at jeg bare måtte viderebringe disse væsentlige og nyttige informationer til mine læsere. Jeg har også generelt oplevet en stærkt stigende interesse for glutenfri levevis blandt danskerne. Samtidig med det, så har såvel Lone Bang som jeg, siden vi udgav Den glutenfri kogebog for tre år siden, udviklet en lang række nye og spændende glutenfri opskrifter. Disse mange nye opskrifter er sammen med et par af vores klassikere, masser af ny viden, tips og praktiske råd til en glutenfri levevis blevet til vores helt nye bog Glutenfri mad – suveræne opskrifter helt uden gluten.Spørgsmål: Hvorfor tror du at interessen for glutenfri levevis er stigende blandt danskerne?Svar: Jeg tror, at det skyldes, at stadigt flere danskere oplever, at mange af deres symptomer, eksempelvis fordøjelsesbesvær eller andet ubehag, mindskes, når de indtager mindre eller ingen gluten eller hvede i hverdagen. Flere erfarer således, at deres krop og fordøjelse reagerer negativt på gluten eller hvede, og de prioriterer derfor et liv med mindre eller helt uden disse råvarer. Ofte betyder et sådant valg også en mindskning af ubehagelige symptomer og en bedring af fordøjelsen. Forskningen underbygger de erfaringer, som mange har med gluten og hvede. Det og meget mere kan du læse om i Glutenfri mad.Spørgsmål: Er det forbundet med store afsavn at leve glutenfrit?Svar: Det behøver ikke at være hverken besværligt eller forbundet med store afsavn at leve uden gluten, når bare du ved hvordan. Det handler helt basalt om at udskifte glutenholdige fødevarer med glutenfri og have de rigtige råvarer i huset, når du laver mad. Denne viden findes sammen med en masse inspirerende og lækre opskrifter i vores nye bog Glutenfri mad. Du behøver heller ikke at undvære dine favoritspiser, selvom du vælger at leve glutenfrit. I Glutenfri mad finder du nemlig opskrifter på alt lige fra grove brød til fyldige salater, sprøde pizzaer saftige burgere, varme supper, søde kager og desserter.Når det er sagt, så kræver det glutenfri liv lidt mere forberedelse, særligt når der står fødselsdage og andre mærkedage på menuen. Derfor kan det anbefales, at du engang imellem bager lidt ekstra til fryseren, så du altid har lidt godt glutenfrit brød eller en lækker kage, som du kan tage med dig på farten.Glutenfri mad er skrevet for at gøre livet lettere for dig, der lever glutenfrit – men også til alle, der mærker at symptomer mindskes med mindre gluten i hverdagen og dermed har truffet beslutning om at påbegynde et glutenfrit liv.Rigtig god fornøjelse. Anette
Posted By

Cecilie Hollænder Madsen

Varen tilføjes til din kurv

Kunne ikke tilføje til kurven

Gå til bestilling

Opdaterer din indkøbskurv

cart-loader