Ingredienser:
½ liter tempereret vand
15 g skallin, loppefrøskaller eller Husk
1 tsk. uraffineret salt
10 g gær
60 g rosinerog/eller finthakkede abrikoser
30 g solsikkekerner
1 spsk. carob (kan udelades)
2 spsk. kanel
50 g malede mandler
90 g havregryn
200 g rismel
Denne opskrift giver 8-10 mysliboller
½ liter tempereret vand
15 g skallin, loppefrøskaller eller Husk
1 tsk. uraffineret salt
10 g gær
60 g rosinerog/eller finthakkede abrikoser
30 g solsikkekerner
1 spsk. carob (kan udelades)
2 spsk. kanel
50 g malede mandler
90 g havregryn
200 g rismel
Denne opskrift giver 8-10 mysliboller
Sådan gør du:
Vand og loppefrøskaller røres sammen og trækker ca. 15 min. Piskes derefter 2 min. med håndpisker. De øvrige ingredienser tilsættes og dejen røres godt igennem til konsistensen er som en fast grød.
Formes til boller med våde hænder eller en is ske og lægges forsigtigt på bagepladen. De pensles med olivenolie og bages i 30 min. ved 200 grader i almindelig ovn eller ved 190 grader i varmluftsovn.
Hvis du har en dampovn, kan du med fordel sætte bollerne på hæveprogram i 20 minutter og herefter bage det som i en almindelig ovn, men med jævnlige dampskud.
Vand og loppefrøskaller røres sammen og trækker ca. 15 min. Piskes derefter 2 min. med håndpisker. De øvrige ingredienser tilsættes og dejen røres godt igennem til konsistensen er som en fast grød.
Formes til boller med våde hænder eller en is ske og lægges forsigtigt på bagepladen. De pensles med olivenolie og bages i 30 min. ved 200 grader i almindelig ovn eller ved 190 grader i varmluftsovn.
Hvis du har en dampovn, kan du med fordel sætte bollerne på hæveprogram i 20 minutter og herefter bage det som i en almindelig ovn, men med jævnlige dampskud.