Ingredienser:
250 g dadler
2 æg
1 dl vand
¾ dl ekstra jomfruolivenolie
50 g mandelsmør eller jordnøddesmør
½ dl mandelmælk
1 tsk. kanel
30 g kakao
1 tsk. bagepulver
250 g dadler
2 æg
1 dl vand
¾ dl ekstra jomfruolivenolie
50 g mandelsmør eller jordnøddesmør
½ dl mandelmælk
1 tsk. kanel
30 g kakao
1 tsk. bagepulver
½ tsk. uraffineret salt
50 g rismel
valnødder til pynt
50 g rismel
valnødder til pynt
Sådan gør du:
Dadler, æg, vand og olivenolie køres i foodprocessoren. De øvrige ingredienser tilsættes og røres.
Dejen fyldes i smurte muffinforme og bages i 20 min. ved 175 grader i en almindelig ovn og ved 165 grader i en varmluftsovn.
Dadler, æg, vand og olivenolie køres i foodprocessoren. De øvrige ingredienser tilsættes og røres.
Dejen fyldes i smurte muffinforme og bages i 20 min. ved 175 grader i en almindelig ovn og ved 165 grader i en varmluftsovn.