Ingredienser:
Grønt fladbrød
50 g mandler
200 g broccoli (også gerne stokken)
2 æg
1 spsk loppefrøskaller (Skallin eller Husk)
2 spsk hakket persille
Uraffineret flagesalt og friskkværnet peber
Rødt fladbrød
50 g mandler
250 g rødbede
2 æg
1 tsk knust tørret tang
1 spsk loppefrøskaller (Skallin eller Husk)
Uraffineret flagesalt og friskkværnet peber
Orange fladbrød
50 g mandler
300 g gulerod
2 æg
1 tsk timian
1 spsk loppefrøskaller (Skallin eller Husk)
Uraffineret flagesalt og friskkværnet peber
Hvidt fladbrød
50 g mandler
250 g selleri eller pastinak
2 æg
1 tsk rosmarin
1 spsk loppefrøskaller (Skallin eller Husk)
Uraffineret flagesalt og friskkværnet peber
Grønt fladbrød
50 g mandler
200 g broccoli (også gerne stokken)
2 æg
1 spsk loppefrøskaller (Skallin eller Husk)
2 spsk hakket persille
Uraffineret flagesalt og friskkværnet peber
Rødt fladbrød
50 g mandler
250 g rødbede
2 æg
1 tsk knust tørret tang
1 spsk loppefrøskaller (Skallin eller Husk)
Uraffineret flagesalt og friskkværnet peber
Orange fladbrød
50 g mandler
300 g gulerod
2 æg
1 tsk timian
1 spsk loppefrøskaller (Skallin eller Husk)
Uraffineret flagesalt og friskkværnet peber
Hvidt fladbrød
50 g mandler
250 g selleri eller pastinak
2 æg
1 tsk rosmarin
1 spsk loppefrøskaller (Skallin eller Husk)
Uraffineret flagesalt og friskkværnet peber
Sådan gør du:
Pisk æggene med en gaffel eller håndpisker, tilsæt loppefrøskaller og krydderier. Blend grønsagerne grundigt, også stænglerne, og bland dem med æggemassen. Blend mandlerne til mel, og bland det i grønsags-ægge-massen, mens du ælter forsigtigt med hænderne.
Lad dejen være lidt våd, så opnår du det bedste resultat.
Rul dejen ud imellem to stykker bagepapir i cirka ½ cm’s tykkelse, og tag en slags brød ad gangen. Fjern det øverste stykke bagepapir, og bag brødet i ovnen ved 180 grader i cirka 20 minutter.
Lad det køle helt af, vend det om, og fjern forsigtigt bagepapiret. Gentag med den næste slags brød, og skær brødene i passende stykker, som du kan opbevare i lufttætte bokse på køl.
Pisk æggene med en gaffel eller håndpisker, tilsæt loppefrøskaller og krydderier. Blend grønsagerne grundigt, også stænglerne, og bland dem med æggemassen. Blend mandlerne til mel, og bland det i grønsags-ægge-massen, mens du ælter forsigtigt med hænderne.
Lad dejen være lidt våd, så opnår du det bedste resultat.
Rul dejen ud imellem to stykker bagepapir i cirka ½ cm’s tykkelse, og tag en slags brød ad gangen. Fjern det øverste stykke bagepapir, og bag brødet i ovnen ved 180 grader i cirka 20 minutter.
Lad det køle helt af, vend det om, og fjern forsigtigt bagepapiret. Gentag med den næste slags brød, og skær brødene i passende stykker, som du kan opbevare i lufttætte bokse på køl.