Ingredienser:
French Toast - 2 til 4 personer
6 skiver lyst formbrød (se opskriften længere nede på siden)
2 æg1 spsk piskefløde
1 tsk Sukrin Gold
1 tsk stødt kanelsmør eller kokosolie- til stegning
Mascarponecreme
100-150 g mascarpone
2 spsk fløde
½ tsk vaniljepulver
1 tsk Sukrin Melis (kan udelades)
Pynt
100 g friske hindbær eller blåbær
French Toast - 2 til 4 personer
6 skiver lyst formbrød (se opskriften længere nede på siden)
2 æg1 spsk piskefløde
1 tsk Sukrin Gold
1 tsk stødt kanelsmør eller kokosolie- til stegning
Mascarponecreme
100-150 g mascarpone
2 spsk fløde
½ tsk vaniljepulver
1 tsk Sukrin Melis (kan udelades)
Pynt
100 g friske hindbær eller blåbær
Sådan gør du:
Skær seks tynde skiver af brødet. Pisk æggene med fløde, Sukrin Gold og kanel i en dyb tallerken. Vend brødene heri og lad dem gerne suge godt med væske til sig.Opvarm smør eller kokosolie på en varm pande og steg brødene på begge sider, indtil de er lysebrune.
Læg toastene på tallerkener og server cremen til sammen med hindbær eller blåbær.Masca rponecreme Rør en creme af mascarpone, fløde, vaniljepulver og evt
Lyst formbrød
Dette brød er lidt sødt i smagen og egner sig derfor godt til en mad med bærsyltetøj.Brug også brødet her til French Toast
1 brød
6 æg
150 g Philadelphiaost
100 g smeltet smør
1½ dl mandelmel fra Funktionel Mad
2 spsk kokosfibre
2 spsk loppefrøskaller
½ tsk kardemomme
2 tsk bagepulver
Drys
2 spsk sesamfrø
Pisk æggene godt sammen med elpiskeren, tilsæt Philadelphiaost og smeltet smør og rør det hele godt sammen. Bland alle de tørre dele, kom dem i æggene og pisk, til dejen er jævn. Lad dejen hvile ca. 10 minutter. Opvarm ovnen til 170 grader.
Beklæd en lille brødform med bagepapir og hæld dejen i formen. Glat den ud med en våd dejskraber og drys med sesamfrø på toppen. Bag i ca. 35-40 minutter i den varme ovn. Tag brødet ud af ovnen og lad det køle af på bageristen.
Skær seks tynde skiver af brødet. Pisk æggene med fløde, Sukrin Gold og kanel i en dyb tallerken. Vend brødene heri og lad dem gerne suge godt med væske til sig.Opvarm smør eller kokosolie på en varm pande og steg brødene på begge sider, indtil de er lysebrune.
Læg toastene på tallerkener og server cremen til sammen med hindbær eller blåbær.Masca rponecreme Rør en creme af mascarpone, fløde, vaniljepulver og evt
Lyst formbrød
Dette brød er lidt sødt i smagen og egner sig derfor godt til en mad med bærsyltetøj.Brug også brødet her til French Toast
1 brød
6 æg
150 g Philadelphiaost
100 g smeltet smør
1½ dl mandelmel fra Funktionel Mad
2 spsk kokosfibre
2 spsk loppefrøskaller
½ tsk kardemomme
2 tsk bagepulver
Drys
2 spsk sesamfrø
Pisk æggene godt sammen med elpiskeren, tilsæt Philadelphiaost og smeltet smør og rør det hele godt sammen. Bland alle de tørre dele, kom dem i æggene og pisk, til dejen er jævn. Lad dejen hvile ca. 10 minutter. Opvarm ovnen til 170 grader.
Beklæd en lille brødform med bagepapir og hæld dejen i formen. Glat den ud med en våd dejskraber og drys med sesamfrø på toppen. Bag i ca. 35-40 minutter i den varme ovn. Tag brødet ud af ovnen og lad det køle af på bageristen.