Menu

Fladbrød

Ingredienser:
1 dl. olivenolie
30 g. havsalt
1 liter koldt vand
250 g. 10% yoghurt
1,75 kg. ølandshvede
2 spsk. universalt te
Sådan gør du:
Bland 1½ kg. mel og alle ingredienserne sammen i din røremaskine. Brug resten af melet ind til dejen er glat, smidig og slipper skålen. Sæt den i køleskab i 20 timer.

Nu kan du så tage små klumper af dejen alt efter hvor mange brød du ønsker at lave. Det er vigtigt at dejen holdes kold. Tag en klump dej, vend den i mel og rul den flad i den størrelse og tykkelse du ønsker. Bag den på en varm pande, som du har smurt med lidt solsikkeolie.
Ca. 3 minutter på hver side alt efter hvor varm din pande er. Tefal er at foretrække.
God fornøjelse.
Posted By

Camilla Laursen

Varen tilføjes til din kurv

Kunne ikke tilføje til kurven

Gå til bestilling

Opdaterer din indkøbskurv

cart-loader