Ingredienser:
1 dl. olivenolie
30 g. havsalt
1 liter koldt vand
250 g. 10% yoghurt
1,75 kg. ølandshvede
2 spsk. universalt te
1 dl. olivenolie
30 g. havsalt
1 liter koldt vand
250 g. 10% yoghurt
1,75 kg. ølandshvede
2 spsk. universalt te
Sådan gør du:
Bland 1½ kg. mel og alle ingredienserne sammen i din røremaskine. Brug resten af melet ind til dejen er glat, smidig og slipper skålen. Sæt den i køleskab i 20 timer.
Nu kan du så tage små klumper af dejen alt efter hvor mange brød du ønsker at lave. Det er vigtigt at dejen holdes kold. Tag en klump dej, vend den i mel og rul den flad i den størrelse og tykkelse du ønsker. Bag den på en varm pande, som du har smurt med lidt solsikkeolie.
Ca. 3 minutter på hver side alt efter hvor varm din pande er. Tefal er at foretrække.
God fornøjelse.
Bland 1½ kg. mel og alle ingredienserne sammen i din røremaskine. Brug resten af melet ind til dejen er glat, smidig og slipper skålen. Sæt den i køleskab i 20 timer.
Nu kan du så tage små klumper af dejen alt efter hvor mange brød du ønsker at lave. Det er vigtigt at dejen holdes kold. Tag en klump dej, vend den i mel og rul den flad i den størrelse og tykkelse du ønsker. Bag den på en varm pande, som du har smurt med lidt solsikkeolie.
Ca. 3 minutter på hver side alt efter hvor varm din pande er. Tefal er at foretrække.
God fornøjelse.