Ingredienser:
500 gr. økologisk broccoli, rengjort og findelt.
Damp eller blancher i 1 min - afkøl.
Kog ½ selleri i 2dl., vand tilsat god grøntsagsboullion.
Blend eller purer og lad det køle af.
500 gr. økologisk broccoli, rengjort og findelt.
Damp eller blancher i 1 min - afkøl.
Kog ½ selleri i 2dl., vand tilsat god grøntsagsboullion.
Blend eller purer og lad det køle af.
Sådan gør du:
Bland derefter med den afkølede selleripure 2 spsk. økologisk mayonaise, 2 spsk. hvid Balsamico 2 spsk. agave- eller ahornsirup eller honning1 spsk. sennep Læsø eller Himalaya salt og friskkværnet peber.
Hæld blandingen over den dampede broccoli, lad det trække 10-15 min.
Pynt eventuelt med friskhakkede krydderurter og fintrevet gulerod og server til fisk eller fjerkræ.
Bland derefter med den afkølede selleripure 2 spsk. økologisk mayonaise, 2 spsk. hvid Balsamico 2 spsk. agave- eller ahornsirup eller honning1 spsk. sennep Læsø eller Himalaya salt og friskkværnet peber.
Hæld blandingen over den dampede broccoli, lad det trække 10-15 min.
Pynt eventuelt med friskhakkede krydderurter og fintrevet gulerod og server til fisk eller fjerkræ.