Menu

Den cremede broccolisalat

Ingredienser:
500 gr. økologisk broccoli, rengjort og findelt.
Damp eller blancher i 1 min - afkøl.
Kog ½ selleri i 2dl., vand tilsat god grøntsagsboullion.
Blend eller purer og lad det køle af.
Sådan gør du:
Bland derefter med den afkølede selleripure 2 spsk. økologisk mayonaise, 2 spsk. hvid Balsamico 2 spsk. agave- eller ahornsirup eller honning1 spsk. sennep Læsø eller Himalaya salt og friskkværnet peber.

Hæld blandingen over den dampede broccoli, lad det trække 10-15 min.
Pynt eventuelt med friskhakkede krydderurter og fintrevet gulerod og server til fisk eller fjerkræ.
Posted in Salater By

Camilla Laursen

Varen tilføjes til din kurv

Kunne ikke tilføje til kurven

Gå til bestilling

Opdaterer din indkøbskurv

cart-loader