Ingredienser - ca. 2 personer:
1/2 romainesalathoved, skyllet, tørret og brækket i mindre stykker
1 ansjosfilet, hakket (eller 1/2 spsk. Worcestershire sauce)
1 fed finthakket hvidløg
1 tsk. citronsaft
2 spsk. Udo?s mayonnaise
30 g revet parmesanost
50 g croutoner
salt og peber
1/2 romainesalathoved, skyllet, tørret og brækket i mindre stykker
1 ansjosfilet, hakket (eller 1/2 spsk. Worcestershire sauce)
1 fed finthakket hvidløg
1 tsk. citronsaft
2 spsk. Udo?s mayonnaise
30 g revet parmesanost
50 g croutoner
salt og peber
Tilberedning:
Croutoner: forvarm ovnen til ca. 200° C.
Skær dit yndlingsbrød i små tern og vend dem med salt og peber.
Rist brødternene i ovnen, indtil kanterne har taget farve.
Tag brødternene ud af ovnen, og stænk dem med Udo?s olie.
Salat: rør ansjos, hvidløg, citronsaft og mayonnaise sammen i en skål.
Vend salaten i dressingen sammen med croutonerne og halvdelen af osten.
Smag til med salt og peber.
Drys resten af osten over salaten.
Fakta
UDOS CHOICE olie og kvalitetskontrol: Vidste du, at UDOS CHOICE olie indeholder koldpressede, økologiske, frø, som er grundigt testet. Den hældes på kvælstofskyllede flasker af brunt glas og opbevares under kølige forhold, før den bliver solgt, så den sarte olie beskyttes mod lys og iltning.
Skær dit yndlingsbrød i små tern og vend dem med salt og peber.
Rist brødternene i ovnen, indtil kanterne har taget farve.
Tag brødternene ud af ovnen, og stænk dem med Udo?s olie.
Salat: rør ansjos, hvidløg, citronsaft og mayonnaise sammen i en skål.
Vend salaten i dressingen sammen med croutonerne og halvdelen af osten.
Smag til med salt og peber.
Drys resten af osten over salaten.
Fakta
UDOS CHOICE olie og kvalitetskontrol: Vidste du, at UDOS CHOICE olie indeholder koldpressede, økologiske, frø, som er grundigt testet. Den hældes på kvælstofskyllede flasker af brunt glas og opbevares under kølige forhold, før den bliver solgt, så den sarte olie beskyttes mod lys og iltning.