Ingredienser - til 6 personer:
Dej til bunden
- 100 g glutenfri havregryn, blendet til mel
- 50 g smør
- 1 spsk kokossukker
- 4 spsk koldt vand
Fyld
- 200 g blåbær
- 2 spsk kokossukker
- 2 æg
- 2 spsk drænet yoghurt eller kokosyoghurt
- 1 spsk majsstivelse
Havregrynssmulder
- 50 g kokosmel
- 50 g glutenfri havregryn
- 50 g smør
- 1 spsk kokossukker
Dej til bunden
- 100 g glutenfri havregryn, blendet til mel
- 50 g smør
- 1 spsk kokossukker
- 4 spsk koldt vand
Fyld
- 200 g blåbær
- 2 spsk kokossukker
- 2 æg
- 2 spsk drænet yoghurt eller kokosyoghurt
- 1 spsk majsstivelse
Havregrynssmulder
- 50 g kokosmel
- 50 g glutenfri havregryn
- 50 g smør
- 1 spsk kokossukker
Sådan gør du:
Dej til bunden
Alle ingredienser æltes sammen med hænderne og trykkes ud i en smurt tærteform på 24 cm.
Fyld
Kog blåbærrene op med kokossukkeret. Lad det køle af og pisk alle ingredienserne sammen. Hæld dem over bunden.
Havregrynssmulder
Alle ingredienser smuldres sammen og drysses oven på tærten.
Bag tærten i 35 minutter ved 175 grader.
Når tærten er afkølet, pyntes den med friske blåbær.
Dej til bunden
Alle ingredienser æltes sammen med hænderne og trykkes ud i en smurt tærteform på 24 cm.
Fyld
Kog blåbærrene op med kokossukkeret. Lad det køle af og pisk alle ingredienserne sammen. Hæld dem over bunden.
Havregrynssmulder
Alle ingredienser smuldres sammen og drysses oven på tærten.
Bag tærten i 35 minutter ved 175 grader.
Når tærten er afkølet, pyntes den med friske blåbær.