Menu

Blåbærtærte - Opskrift af Anette Harbech Olesen

Ingredienser - til 6 personer:

Dej til bunden

- 100 g glutenfri havregryn, blendet til mel
- 50 g smør
- 1 spsk kokossukker
- 4 spsk koldt vand

Fyld
- 200 g blåbær
- 2 spsk kokossukker
- 2 æg
- 2 spsk drænet yoghurt eller kokosyoghurt
- 1 spsk majsstivelse

Havregrynssmulder
- 50 g kokosmel
- 50 g glutenfri havregryn
- 50 g smør
- 1 spsk kokossukker
Sådan gør du:

Dej til bunden

Alle ingredienser æltes sammen med hænderne og trykkes ud i en smurt tærteform på 24 cm.

Fyld
Kog blåbærrene op med kokossukkeret. Lad det køle af og pisk alle ingredienserne sammen. Hæld dem over bunden.

Havregrynssmulder
Alle ingredienser smuldres sammen og drysses oven på tærten.

Bag tærten i 35 minutter ved 175 grader.
Når tærten er afkølet, pyntes den med friske blåbær.
Posted By

Camilla Laursen

Varen tilføjes til din kurv

Kunne ikke tilføje til kurven

Gå til bestilling

Opdaterer din indkøbskurv

cart-loader